top of page
  • Writer's pictureGergely Buttinger

A Geekkirály szigete - A Sárkányfészek története, Beszélgetés Papp Cseperkével

Beszélgetőtársak: Nagy Sándor és Buttinger Gergely házigazda

Extra: Helyszíni tudósítás a moziból, megnéztük a Dungeons & Dragons filmetA Sárkányfészek több volt, mint egy egyszerű bolt. A Sárkányfészek egy intézmény volt, egy kicsi klubhelység, egy biztos pont a városban, ahol egész nap lehetett beszélgetni a hétvégi kalandokról és még kockákat is kaphatott az ember. Miután bezárt, az összes rpg bolt és klub ezt a hangulatot akarta újra megteremteni. Bár rövid ideig működött (1992 és 1995 között), kitörölhetetlenül benne maradt az akkori szerepjátékos társaság szívében emléke. Az alapítóval, Papp Cseperkével idézzük fel az intézmény alakulását és pályafutását. Buttinger Gergely házigazda Nagy Sándorral közösen kérdez és nosztalgiázik.


A műsor végén helyszíni tudósítunk a moziból, ahol megnéztük a Dungeons and Dragons, Honor Among Thieves c. filmet azokkal a régi játékostársakkal és barátokkal akikkel anno a Sárkányfészekben is megfordultunk. Akik a riportban szerepelnek: Papp Cseperke (Csepi), Horváth Norbert (Herbie), Jakab Zsolt (Kuvik), Kovács Adrián (Kovi), Rokonai Balázs (Roki), Reiter András (Rejti), Bábolnay Péter, Horváth Réka.Köszönjük megtisztelő figyelmeteket! További információk, komment lehetőségek, visszajelzések és szeretet nyilvánítások az alábbi linkeken lehetségesek.


Podcastunk a buzzsprout-on az összes linkkel ahol hallgatni lehet:

https://geekkiralyszigete.buzzsprout.com/1890938/9699094


Honlapunk: www.geekkiralyszigete.com Twitter: twitter.com/geekkiraly Instagram: www.instagram.com/geekkiraly_szigete Facebook: www.facebook.com/gekkiralyszigete

683 views2 comments
bottom of page