top of page
  • Writer's pictureGergely Buttinger

A Geekkirály szigete - Évadzáró adás, avagy hogyan tovább?

Műsorvezetők: Németh Gyula, Juhász Viktor és Buttinger Gergely




Mérföldkőhöz érkezett a podcast, lezártuk az első évadot a sorrendben 19-ik résszel. Két évvel ezelőtt volt az első adás, melyben Stökivel beszélgettünk (jó sokáig húztuk az első szezont). Kialakult ezalatt az idő alatt egy nagyon laza adás-szerkezet, sikerült pár állandónak nevezhető műsorvezető társat is találni és a hallgatóság figyelme sem enyhült - sőt, a számok folyamatosan növekednek. Összegezzük két beszélgetőtársammal az első szezont, a hozzá kapcsolódó élményeinket, szót ejtek még a második szezonban állandósuló rovatokról és jövőbeni terveinkről is kicsit. Mindenki beszámol arról, hogy épp milyen geekes dolgokkal foglalkozik és mik a tervei az elkövetkező nyárra. Valamint pár aktuális ajánlással is előrukkolunk.


Az adásban szó esik Tamásfi László munkásságáról, aki ír és saját kiadásban jelentet meg szerepjátékokat, valamint képregényeket. Nem mellesleg a Geekkirály egyik tengeren túli hallgatója is - amit köszönünk szépen!


Tamásról bővebben az alábbi linkeken tudtok meg többet:

Kickstarteren elindított szerepjátéka - https://bit.ly/43vgELU


Találkozunk mindenkivel a második szezonban!


Köszönjük megtisztelő figyelmeteket! További információk, komment lehetőségek, visszajelzések és szeretet nyilvánítások az alábbi linkeken lehetségesek.


Podcastunk a buzzsprout-on az összes linkkel ahol hallgatni lehet:






266 views0 comments
bottom of page