top of page
  • Writer's pictureGergely Buttinger

Nyári életjel adás: Lett egy YouTube csatornánk



Gyors híradás a nyári szupercellákkal és puccsokkal tarkított hőségből. Dübörgünk az információs szupersztrádán és egyre dagad a Geekkirály bitkolbásza - természetesen a növekvő adat áradat miatt. Lett egy YouTube csatornánk (mert miért ne?) amire elsőre az eddigi adások fognak felkerülni. Tekinthető az elején még egy Geekkirály archív-nak is. Miután felkerült az első szezon majd kiderül, hogy mit fogunk vele kezdeni. Nagyon jó lenne, ha megvalósulna egy kamerával is rögzített podcast, viszont ennek nem is technikai problémái vannak, hanem inkább időbeli. Képtelenség lenne egyelőre megoldani ennyi munka mellett a kivitelezését. Ettől függetlenül talán kerülnek fel majd rá a podcasthez ködődő tartalmak.

Alul a linkek között, mindenesetre már meg lesz osztva ez a felületünk is, ahol el tudtok érni és hallgatni bennünket. Mindenkinek nagyon kellemes nyarat kívánunk!


Köszönjük megtisztelő figyelmeteket! További információk, komment lehetőségek, visszajelzések és szeretet nyilvánítások az alábbi linkeken lehetségesek.


Podcastunk a buzzsprout-on az összes linkkel ahol hallgatni lehet:






57 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page