top of page
  • Writer's pictureGergely Buttinger

50 éves a D&D


Dungeons & Dragons rovat - 1 rész






Aktuális az idei, 50 éves évforduló, így bele is csapunk egy új rovatlecsóba: Mindenki ismeri, vagy aki nem az hallott róla. Az elmúlt években hatalmas népszerűségre tett szert a Dungeons & Dragons, akkorára amekkorára még sohasem 50 éves fennállása óta.

Az első adásban beszélgetünk egy kicsit a  D&D történelméről - miken ment keresztül az elmúlt 50 év alatt (kitérünk kicsit az OGL botrányra is, hogy borzoljuk a kedélyeket). Beszélünk arról, hogy kinek miért lehet a kedvence - avagy utálatának a tárgya és felelevenítjük, hogy mi hogyan találkoztunk a világ legnépszerűbb szerepjátékával. A rovat állandó vezetői: Molnár Dániel Manó és Buttinger Gergely aka Kismészáros.

Köszönjük megtisztelő figyelmeteket! További információk, komment lehetőségek, visszajelzések és szeretet nyilvánítások az alábbi linkeken lehetségesek. Podcastunk a buzzsprout-on az összes linkkel ahol hallgatni lehet: https://geekkiralyszigete.buzzsprout.com/1890938/9699094 Honlapunk: www.geekkiralyszigete.com Instagram: www.instagram.com/geekkiraly_szigete Facebook: www.facebook.com/gekkiralyszigete




Recent Posts

See All
bottom of page